Hvem er vi?
Tja - som der står på forsiden, er vi et par "unge" mænd fra 1963 og 1968.

Vi bor i en dejlig lejlighed i Nærum nord for København med en lille bitte have og vores elskede hund.
Ham kan du læse meget mere om på den side der hedder "vores hund"

Lad os starte med begyndelsen (det plejer man jo at gøre).
Vi mødte hinanden i det herrens år 1991 - helt nøjagtigt den 1. december, hvor Peter skulle optræde sammen med en lille cabaretgruppe, der hed Hiverterne og Co. Anledningen var World AIDS dagen. Jan var derinde som reporter for den bøsse - lesbiske radio, Radio Rosa, for sammen med nogle andre at lave noget fra arrangementet.

Efter det hele var overstået, sad gruppen og hyggede omkring et klaver. For at gøre en lang historie kort - vores venskab udviklede sig og Jan begyndte at komme hjemme hos Peter og hans daværende mand Egon.

Venskabet mellem os udviklede sig gradvist og blev langsomt til gensidige følelser for hinanden. Da Peter og Egon i 2000, besluttede at lade sig skille, var der ikke lang vej før vi blev et par.

Der skulle dog gå mere end 1½ år, før Jan en aften i byen tog sig sammen til at fri. Fedt tidspunkt, midt inde I en stuvende fyldt bar, som hedder Centralhjørnet. Nogle gange må man bare tage chancen - heldigvis sagde Peter JA og så måtte den ene tjener løbe byen rundt - næsten - for at finde en flaske champagne.

Vi blev gift (ja ja, vi ved godt det hedder registreret) d. 1. august 2002 på Søllerød rådhus og havde den dejligste dag med masser af glade gæster.

Siden da er tingene gået slag i slag, som i alle familier, med både op- og nedture.

Hvis du vil vide mere om os, så skal du lige smutte over på den side der hedder "vores liv",
eller send os en mail med dine spørgsmål.